24SevenOffice øker med en ny tredjedel

Omsetningen for ERP-leverandøren steg 35 prosent i andre kvartal – fjerde kvartal på rad med sterk organisk vekst.

Christoffer Fernsjø, Eirik Aalvik Stranden og Stian Rustad er svært godt fornøyd med Q2-tallene til 24SevenOffice
Publisert Sist oppdatert

I andre kvartal 2024 økte 24SevenOffice omsetningen til 100,6 millioner svenske kroner, 35 prosent mer enn tilsvarende periode i fjor.

På EBITDA-nivå viste kvartalet et plussresultat på 15,7 millioner svenske kroner, en forbedring på 33,3 millioner fra samme periode i fjor. EBIT er fremdeles negativt på -5,7 millioner svenske kroner for kvartalet, men det er betydelig bedre enn -39,7 millioner som var fasit for tilsvarende periode i fjor. 

Alt i alt endte halvåret så vidt i pluss før skatt: 400.000 svenske kroner. To timer etter børsåpning i Stockholm, var aksjen ned 6,4 prosent.

Betydelige investeringer

Adm. direktør Eirik Aalvik Stranden er svært fornøyd med hvordan selskapet har prestert, både før og etter noteringen på Nasdaq First North, som forventes å øke selskapets finansielle fleksibilitet og gi muligheter for bredere eierskap.

– I løpet av de siste to årene har vi vokst på å gjøre betydelige investeringer i vår kjerneteknologi, AI-basert regnskap, og nye forretningsområder som lønn, inkasso, HR, og MRP for produksjonsbedrifter. Flere av disse nye inntektskildene har gitt uttelling tidligere enn planlagt, og har bidratt til den eksepsjonelle veksten vi har sett de siste kvartalene, sier han.

– Vi holder fokus på kontinuerlig å forbedre våre eksisterende inntektsstrømmer, og på å drive frem nye. Vi er dessuten godt på vei til å nå våre kortsiktige finansielle mål om 500 millioner svenske kroner i omsetning og 50 millioner svenske kroner i EBITDA innen 500 dager, sier Stranden.

Powered by Labrador CMS