XACCT får lønnsoppdrag for CMS Kluge

Etter å ha håndtert lønnsfunksjonen internt i mange år, har advokatselskapet CMS Kluge nå valgt å outsource denne tjenesten til en ekstern partner. Valget falt på XACCT.

Advokatfirma CMS Kluges hovedkontor i Stavanger. Innfelt: HR-sjef Sidsel Lone Hansen i CMS Kluge.
Publisert Sist oppdatert

HR-sjef Sidsel Lone Hansen i CMS Kluge sier at det var avgjørende for advokatselskapet å finne en leverandør som kunne tilby høy senioritet og ekspertise uten å være for stor eller upersonlig.

– Det var viktig for oss å finne en leverandør som hadde riktig størrelse. Ikke så stor at vi ble oversett, men heller ikke så liten at kompetansen ble begrenset, sier Sidsel Lone Hansen, HR-sjef i CMS Kluge i en melding fra XACCT.

CMS Kluge er et fullservice forretningsadvokatfirma med en historie som strekker seg over 100 år tilbake. De tre siste årene har Kluge vært en del av det internasjonale advokatfirmaet CMS, hvilket har gitt dem en betydelig internasjonal tilstedeværelse. I 47 land har konsernet nå over 5800 advokater fordelt på 84 kontorer, hvorav tre i Oslo, Stavanger og Bergen. CMS Kluge har en sterk posisjon innen energi, eiendom, infrastruktur, teknologi og offentlig sektor. 

I meldingen nevner XACCT selv at de i konkurransen om oppdraget skilte seg ut med solid faglig kompetanse innen lønn og VISMA Payroll, omfattende erfaring fra advokatbransjen. Det skal også ha spilt inn at XACCT som bedrift er av en størrelse som gjør det mulig for dem å ha tett og personlig oppfølging av CMS Kluge som kunde.

I meldingen oppgir XACCT videre at de forventer at CMS Kluge vil være en krevende og kvalitetsbevisst kunde med høy bestillerkompetanse og klare forventninger til leverandørens kompetanse, tilgjengelighet og oppfølging – som selskaper i denne kundegruppen gjerne har. XACCT trekker dessuten frem at de har lang erfaring i å levere lønnstjenester til denne typen virksomheter, og derfor forstår de spesifikke behovene til partnerdrevne organisasjoner. 

Powered by Labrador CMS