Xledger styrker samspill med HR-løsninger

ERP-leverandøren Xledger røper fortsatt sterk inntektsvekst, og lanserer økt satsing på samspill med HR-løsninger. Først ut er nytt samarbeid med norske 4human.

Bjørnar T. Andersen i 4human (t.v) og Ove Jørgen Carlsen i Xledger Norge
Publisert Sist oppdatert

Regnskapstallene for Xledgers første halvår er ennå ikke sluppet, men Xledger kan fortelle at pilene fortsetter å peke bratt oppover: I første halvår var lisensinntektene (SaaS-inntektene) 30 prosent høyere enn i samme periode i fjor.

HRM-integrasjon

Samtidig offentliggjør ERP-leverandøren at de utvider tilbudet gjennom en integrasjon med HRM-løsningen fra 4human

– Vi ser at kombinasjonen av skybaserte økonomisystem og gode HRM-løsninger etterspørres i markedet. Det handler om å få bedre virksomhetsstyring og hjelpe virksomheter med medarbeider- og kompetanseutvikling, sier Gaute Tinnes-Rimehaug, direktør for salg og go-to-market. 

Han sier at verdien ligger i forenkling for eksisterende såvel som nye kunder: Å tilby en fullverdig standard integrasjon med flyt mellom løsningene knyttet til selskap, avdeling -og ansattstruktur. Norgessjef Ove Jørgen Carlsen i Xledger sier at dette er en strategisk satsing for dem:

– Integrasjonen med 4humans HRM-løsning er en strategisk satsing fra Xledger for å sikre sømløs flyt av data mellom de to systemene. Samarbeidet lar også Xledger og 4human dra nytte av hverandres ekspertise innen økonomi og HRM, sier Carlsen. 

To søsken født i skyen

4human er en programvareleverandør som tilbyr HRM- og kvalitetsstyringssystemer med tilhørende konsulenttjenester. Deres godt og vel 110 ansatte betjener 1.600 kunder i offentlig og privat sektor i Norden. Ifølge egne nettsider er det til sammen 400.000 ansatte som benytter deres HR-relaterte løsninger.

Administrerende direktør Bjørnar T. Andersen lover mer sømløst samspill mellor HRM og ERP: 

– Vårt partnerskap med Xledger gjør oss i stand til å styrke kundenes transformasjonsreise innen ERP, lønn og HR. Xledger gir oss tilgang til ledende bransjekunnskap innen ERP og lønn, sier han. 

Fra begge parter legges det vekt på at Xledger og 4Human har sammenfallende styrker i flerfirmafunksjonalitet, konsern, og flerstilling: 

– Begge er født i skyen med høy skalerbarhet, og samarbeidet sikrer kundene at integrasjonen alltid vil være oppdatert, sier Tinnes-Rimehaug.

Powered by Labrador CMS