Cecilie Alnes Dyb rykker opp til CFO i Optimar

Etter å ha vært konsernregnskapssjef i Optimar siden 2021, har Cecilie Alnes Dyb nå fått opprykk til stillingen som CFO.

Cecilie Alnes Dyb er ny CFO i Optimar

Optimars nye økonomidirektør, Cecilie Alnes Dyb, har over 10 års erfaring innen finans, inkludert en lederrolle i Mørenot Group. Hun er også aktivt styremedlem i KIN (Kvinner i næringslivet), hvor hun fremmer kunnskapsdeling og nettverksbygging for kvinner i næringslivet på Vestlandet. 

Hun kjenner dessuten Optimar godt, etter å ha vært konsernregnskapssjef i selskapet siden 2021. Som økonomidirektør får hun en viktig oppgave med å videreutvikle selskapets finansielle strategi for å styrke Optimars posisjon. 

Optimar leverer automatiserte fiskeforedlingssystemer for bruk om bord på fiskefartøy, på land og i akvakultur. Selskapet har hovedkontor og produksjonsanlegg på Valderøya i Ålesund, men driver også anlegg i Norge, USA, Spania og Romania.

– Jeg ser frem til å fortsette å jobbe med mine kolleger i Optimar og bidra til å sikre at selskapet er godt posisjonert for fremtidig vekst, sier Dyb. 

– Vi er glade for å ha Cecilie i rollen som økonomidirektør. Hun har vist en inngående forståelse for både selskapet og bransjen vi opererer i, og vi føler oss trygge på at hun er  rett person for jobben, sier adm. direktør Siggi Olason i Optimar.

Dyb har en bachelor i revisjon fra Høgskolen i Molde, og begynte karrieren i KPMG og PwC. Før hun kom til Optimar i 2021, har hun hatt økonomistyringsroller også i Medi 3 og Mørenot.

Powered by Labrador CMS