CFO i Eidesvik Offshore får opprykk til interim-CEO

Helga Cotgrove har vært CFO i Eidesvik Offshore i to år. Nå får hun midlertidig opprykk til interim CEO.

Helga Cotgrove (t.v.)
Helga Cotgrove (t.v.) har vært CFO i Eidesvik Offshore siden 2022. Etter at Gitte Gard Talmo trakk seg som CEO i forrige uke, får Cotgrove nå midlertidig opprykk til interim CEO
Publisert Sist oppdatert

9. september kunngjorde Eidesvik Offshore i en børsmelding at selskapets CEO, Gitte Gard Talmo slutter i jobben for å ta en stilling i et annet selskap utenlands.

I dag ble det kunngjort i en børsmelding at selskapets CFO, Helga Cotgrove, overtar CEO-rollen på midlertidig basis. I den samme børsmeldingen ble det onsdag kunngjort at finanssjef i Eidesvik Offshore, Lars Tufteland Engelsen, går inn i rollen som interim CFO.

Cotgrove kom til selskapet som CFO høsten 2022, med mer enn 20 års finanserfaring innenfor energisektoren fra ulike roller innen M&A, strategi, skatt, finans, regnskap og revisjon. Hun kom den gang fra stillingen som CFO i Norsk Solar AS, og hadde tidligere vært director of corporate development for Halliburton i Houston, hvor hun var ansvarlig for globale M&A transaksjoner.

Cotgrave er utdannet innen regnskap og revisjon og har en MBA i økonomisk styring og ledelse fra Norges Handelshøyskole (NHH). Hun er også en statsautorisert revisor i Norge.

Powered by Labrador CMS