Danske Bank bytter CFO

Cecile Hillary er utnevnt som ny finansdirektør i Danske Bank. Hun vil tiltre stillingen senest 1. mars 2025.

Danske Banks nye CFO, Cecile Hillary, kommer fra stilling som konserndirektør for finans i Lloyds Banking Group i Storbritannia.
Publisert
Stephan Engels går av som CFO i Danske Bank senest 1. mars 2025.

Finansdirektør Stephan Engels (62) i Danske Bank trekker seg tilbake, og Cecile Hillary er utnevnt som ny finansdirektør. Som Engels vil også Hillary bli en del av Danske Banks konsernledelse, og hun vil tiltre stillingen senest 1. mars 2025. 

– Jeg vil gjerne takke Stephan for hans instrumentelle rolle i vårt lederteam under en avgjørende periode for Danske Bank, og for hans betydelige bidrag til å forbedre kjernen av vår finansielle robusthet, sier Carsten Egeriis, adm. direktør i Danske Bank.

Hillary kommer fra en stilling som konserndirektør for finans i Lloyds Banking Group i Storbritannia. Før hun begynte i Lloyds i 2021, hadde hun ulike stillinger over en periode på 24 år hos Barclays, Morgan Stanley og JPMorgan. Hun er utdannet fra IEP Paris (Sciences Po) og ESSEC Business School.

– Jeg er virkelig glad for at Cecile Hillary vil slutte seg til Danske Bank. Hun bringer med seg dyp faglig innsikt, erfaring fra kjernebanktjenester fra noen av de største internasjonale finansinstitusjonene, og omfattende strategisk kunnskap om dette området fra et høyt nivå i finanssektoren, sier Egeriis.

– Jeg ser veldig frem til å bli en del av Danske Bank, som jeg vet er en sterk nordisk finansinstitusjon, samt en ambisiøs og blomstrende organisasjon, sier Hillary.

Powered by Labrador CMS