Interoil ansetter Pablo Creta som ny CFO

Interoil Exploration and Production ASA, som er børsnotert i Oslo, har ansatt Pablo Creta som ny økonomidirektør, med umiddelbar virkning.

Pablo Creta er ny CFO i Interoil Exploration and Production ASA.

Interoil Exploration and Production ASA kunngjorde onsdag kveld norsk tid at de har utnevnt Pablo Creta til ny økonomidirektør (CFO) i selskapet, etter at hans forgjenger i stillingen, Gonzalo Ricci, sa opp. Ifølge meldingen tiltrer Creta i stillingen med umiddelbar virkning.

 Creta har en bachelorgrad fra Universidad de San Andrés, Argentina, og en mastergrad fra University of New South Wales, i Sydney, Australia. Hans yrkeserfaring inkluderer stillinger innen private equity og kapitalmarkeder i Latin-Amerika og Australia. I tillegg har Pablo tidligere fungert i flere år som både adm. direktør og økonomidirektør.

– Vi er glade for å ønske Pablo velkommen tilbake til Interoil. Hans kunnskap vil styrke vår finansielle og rapporteringsmessige kapasitet, sier selskapets styreleder, Hugo Quevedo i børsmeldingen.

Interoil Exploration and Production ASA er et norskbasert lete- og produksjonsselskap, med fokus på Latin-Amerika. Selskapet er notert på Oslo Børs, og er operatør for flere produksjons- og letelisenser i Colombia og Argentina. Selskapet har for tiden rundt 50 ansatte, og har hovedkontor i Oslo.

Powered by Labrador CMS