PGS-CFO Gottfred Langseth går til Frøy

Akvaservicerederiet Frøy har utnevnt Gottfred Langseth til ny CFO fra 15. november. Han kommer fra stillingen som Executive Vice President og CFO i seismikkselskapet PGS.

Gottfred Langseth blir ny CFO i Frøy fra 15. november. Han kommer fra stillingen som Executive Vice President og CFO i seismikkselskapet PGS.
Publisert Sist oppdatert

Gottfred Langseth (1966) er siviløkonom fra NHH, hvor han også gjennomførte høyere revisorstudium. Han har også med seg erfaring fra Arthur Andersen & Co, Aker Maritime og Ementor, samt betydelig styreerfaring. I PGS har han vært EVP og CFO i over 20 år.

– Frøy har en sterk posisjon i en næring i sterk utvikling med et voksende marked. Jeg ser frem til å bli en del av Frøy-teamet og bidra til å levere på selskapets mål for vekst, kvalitet og verdiskapning, sier Gottfred Langseth.

– Vi er svært fornøyde med å få Gottfred om bord på teamet i Frøy. Han har en solid og relevant bakgrunn. Han har betydelig erfaring fra maritim og kapitalintensiv virksomhet, samt finansiering og kapitalmarked. Jeg gleder meg til å få ham om bord og ser frem til hans bidrag i den videre utviklingen av selskapet, sier Tonje Foss, CEO i Frøy.

Powered by Labrador CMS