Josefin Hafsteen blir ny CFO i Rejlers i Norge

Etter fem år som head of group accounting and financial controlling i Hafslund går Josefin Hafsteen over til jobben som CFO i for de rådgivende ingeniørene i Rejlers Norge. Der tiltrer hun 1. november.

Josefin Hafsteen går fra Hafslund for å bli ny CFO i Rejlers Norge
Publisert Sist oppdatert

Josefin Hafsteen har Master of Science in Business and Economics fra Lunds Universitet i Sverige, samt Master i regnskap og revisjon (MRR) fra Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun er i tillegg statsautorisert revisor. 

Hafsteen kommer fra stillingen Head of Group Accounting and Financial Controlling i Hafslund, og har tidligere arbeidet syv år som revisor i avdelingen Audit and Assurance i Deloitte. Hun stiller med andre ord med verdifull erfaring og kompetanse innen regnskap, økonomistyring, strategi og ledelse.

– Vi er svært glade for at Josefin har sagt ja til denne stillingen. Rollen som CFO er en viktig funksjon hos oss, og vi ser frem til å dra nytte av hennes erfaring og kompetanse. Josefin vil inngå i ledergruppen i Norge, noe som vil styrke vårt team ytterligere, sier adm. direktør Petter Arnesen i Rejlers Norge.

– Jeg ser frem til å ta fatt på rollen som CFO i Rejlers, et spennende selskap i et marked og en bransje som jeg brenner for. Jeg ønsker å jobbe for et selskap som bidrar til det grønne skiftet og som støtter oppunder bærekraftige løsninger. Rejlers har gode verdier og en fin kultur med fokus på mennesker, utvikling og læring – dette er viktige elementer jeg kan identifisere meg med, sier Hafsteen.

Powered by Labrador CMS