Dagfinn B. Lie blir ny CFO i Nye Veier

Dagfinn B. Lie er ny CFO i Nye Veier. Han har lang fartstid som CFO, og kommer nå fra oppdrettsnæringen.

Dagfinn B. Lie er ny CFO i Nye Veier AS.
Publisert Sist oppdatert

Dagfinn B. Lie (52) er ny CFO i Nye Veier. Han er fra Kristiansand, og er utdannet ingeniør og siviløkonom fra Universitetet i Agder, med en MBA i økonomistyring og ledelse fra Norges Handelshøyskole. 

Lie har over 20 års erfaring i ulike roller innen økonomi, finans og regnskap fra olje og offshore, shipping, energi og sjømatindustrien. Fra 2007 har han vært CFO i store, børsnoterte selskaper, blant annet Siem Offshore og Morrow Batteries. Nå kommer han fra en interimstilling som innleid CFO i Bremnes Seashore, et stort og tradisjonsrikt selskap innenfor lakseoppdrett.

– Vi er svært tilfredse med å få Dagfinn til Nye Veier. Han har en solid og spennende bakgrunn som vil bidra positivt til vår virksomhet. Det passerer mye penger gjennom selskapet vårt, og CFO har en sentral rolle i ledelsen av Nye Veier, sier administrerende direktør i Nye Veier, Anette Aanesland.

Nye veier har frem til nå hatt rollen som direktør for økonomi, finans og virksomhetsstyring samlet under én person, Per Ivar Moen. Nå deles området i to, og Moen fortsetter som direktør for virksomhetsstyring og digitalisering, mens Dagfinn B. Lie altså blir selskapets nye direktør for økonomi og finans.

SLie starter i Nye Veier 23. september, og vil til daglig være å finne på Nye Veiers hovedkontor i Kristiansand.

Powered by Labrador CMS