Kari Lintvedt ny finansdirektør i Hansa Borg & Solera Norge

Kari Lindtvedt er i gang som finansdirektør i Hansa Borg & Solera Norge. Hun kommer fra stilling som SVP for  IR i Orkla ASA.

Kari Lintvedt er ny finansdirektør i Hansa Borg & Solera Norge fra 1. august.
Publisert Sist oppdatert

Med erfaring fra en rekke økonomiske og finansielle lederstillinger i Orkla siden 2006, herunder som CFO i Orkla Confectionery & Snacks Norge AS, har Kari Lindtvedt en solid bakgrunn for sin nye rolle. Hun har en Master of Science i International Business fra University of Manchester Institute of Science and Technology (UMIST) og startet sin karriere hos KPMG.

Jakob Simmelsgaard, Managing Director og General Manager i Hansa Borg & Solera Norge, er begeistret for at Kari Lindtvedt nå er en del av teamet.

– Vi er inne i en spennende periode der vi rigger oss for å bli det foretrukne valget innenfor drikkevaresegmentene. Kari har den erfaringen og forståelsen for bransjen som trengs for å lede vår finansielle strategi, sier Simmelsgaard.

Kari Lindtvedt er på sin side klar for å møte utfordringene som finansdirektør:

– Hansa Borg & Solera Norge har en ledende markedsposisjon innen drikkevarer i Norge, med ambisiøse planer for fremtiden. Jeg gleder meg til å møte og bli kjent med alle de dyktige menneskene som jobber i selskapet, med porteføljen og til å bidra med min erfaring, uttaler Lindtvedt.

Powered by Labrador CMS