Kristian Mogstad er ny CFO i Conta

Etter å ha hatt ulike økonomiroller i verftsindustrien siden 2010, går Kristian Mogstad til programvarebransjen: Fra 1. august er han ny økonomisjef (CFO) i regnskapsutfordreren Conta. 

Kristian Mogstad er ny CFO i Conta fra 1. august 2024
Publisert Sist oppdatert

— Conta er et veldig spennende selskap i stor utvikling. Som CFO skal jeg bidra til at vi jobber på en måte som resulterer i økt lønnsomhet, utvikling og vekst, sier Mogstad.

Han har lang erfaring fra ulike roller i økonomifunksjonene til Rolls-Royce Marine og Bandak Engineering, og nå sist fra Fiskerstrand Verft, hvor han har vært økonomisjef siden januar 2017. I Conta får han plass i ledergruppen, og det overordnede ansvaret for Contas økonomi- og finansfunksjon.

– Vi er glade for å ha fått Kristian med på laget. Kompetansen han bringer med seg er verdifull i vekst- og utviklingsreisen Conta er på, sier Jan-Tore Holen, CEO i Conta. 

Conta er er skybasert system for faktura, regnskap og lønn. Siden starten i 2011 har selskapet vokst til 60.000 kunder, som blant annet bruker løsningene deres til å fakturere for en milliard kroner i uka.

Kristian Mogstad har en Bachelor i petroleumslogistikk fra Høgskolen i Molde og Master i Business, administrasjon og strategi fra Norges Handelshøyskole (NHH).

Powered by Labrador CMS