Marianne Aalby ny konserndirektør for finans og ESG i Public Property Invest

Marianne Aalby tiltrer som ny konserndirektør for finans og ESG i Public Property Invest ASA 1. juni 2024. 

Marianna Aalby er ny CFO i Public Property Invest
Publisert Sist oppdatert

Aalby har 30 års erfaring fra bank, finans og industri i USA og Norge, inkludert ledende stillinger i JP Morgan Chase, Nordea, Telenor og Statnett. Hun var konserndirektør og leder for konsernfinans og treasury i OBOS i ni år, og kommer til PPI fra stilling som finansdirektør i Attivo AS.

Aalby har hatt mange styreverv i selskaper innen eiendom og finans, og er for tiden styremedlem i Søderberg & Partners Wealth Management AS i Norge og rådgiver for venturekapitalfondet Astia, basert i California, USA. 

Hun er autorisert europeisk finansanalytiker (AFA) og har en bachelorgrad i bedriftsøkonomi og en mastergrad i finans fra Texas A&M University. I Public Property Invest ASA vil Aalby inngå i ledergruppen og vil rapportere til adm. direktør. 

– PPI fokuserer på å bli den ledende konsolidatoren i det nordiske eiendomsmarkedet. Vi er glade for at Marianne blir med i vårt svært erfarne team for å styrke vår posisjon i kapitalmarkedene. Marianne har solid erfaring fra bransjen, og hun vil være et verdifullt tilskudd for å videreutvikle vår finansfunksjon og ESG-kapasitet, sier fungerende administrerende direktør Ilija Batljan. 

– Jeg ser frem til å videreutvikle PPIs portefølje av samfunnsnyttige eiendommer på en bærekraftig måte sammen med dyktige kolleger, sier Marianne Aalby.

Powered by Labrador CMS