Mats Gottschalk ny CFO i Bertel O. Steen

Mats Gottschalk er i gang som ny CFO i bilkonsernet Bertel O. Steen. Han kommer til stillingen etter tolv år i Gjensidige.

Mats Gottschalk er ny CFO i Bertel O. Steen
Mats Gottschalk tiltrådte som ny CFO i Bertel O. Steen tidlig i august.
Publisert Sist oppdatert

Mats Gottschalk har en mastergrad i industriell økonomi og teknologiledelse fra NTNU, og han tiltrådte i sin nye stilling i begynnelsen av august. Han kommer fra forsikringsselskapet Gjensidige, der han satt i konsernledelsen fra 2011 til 2023. I tillegg har han mange års erfaring fra de internasjonale investeringsbankene Goldman Sachs og J.P. Morgan.

– Mats kommer med en solid bakgrunn og svært gode referanser. Jeg gleder meg til å få ham om bord i Bertel O. Steen, og ser frem til hans bidrag nå som vi er inne i en stor omstilling for selskapet, sier konsernsjef Harald Frigstad.

Gottschalk etterfølger Steinar Bye, som har fungert midlertidig i en dobbeltrolle som CFO i tillegg til jobben som daglig leder i Bertel O. Steen Holding.

– Steinar har gjort en meget god innsats i rollen som CFO, og det har gitt oss tid til å områ oss og finne rett kandidat til å ta stillingen som CFO på en mer permanent basis, sier Frigstad.

Powered by Labrador CMS