David Gleditsch ny CFO i Geelmuyden Kiese

David Gleditsch blir ny Group CFO i Geelmuyden Kiese Gruppen, med virksomhet i Norge, Sverige og Danmark. Han kommer fra rollen som CFO i Akto Eiendom.

David Gleditsch blir ny CFO i Geelmuyden Kiese
Publisert Sist oppdatert

Fra 1. desember får han ansvaret for økonomi- og finansfunksjonen i Norge og det overordnede CFO-ansvaret for Geelmuyden Kiese Gruppen. Han overtar rollen etter Ine Hope Karlsen, som starter egen konsulentvirksomhet med fokus på CFO-markedet. 

Konsernet – kjent for rådgivning innen kommunikasjon og markedsføring – har i dag 140 ansatte på kontorene i Oslo, Stockholm og København. Geelmuyden Kiese er eid av Paritee. I Paritee inngår også Brand2Life med 200 ansatte og kontor i London i England, og New York, Minneapolis og San Francisco i USA.

– Jeg ser frem til å starte i Geelmuyden Kiese og samarbeide med Paritee. Det er ekstra stas å bli en del av et selskap med så flinke folk, en sterk merkevare og lang historikk. Alt dette har vært viktig for meg når jeg nå bytter over til en helt ny bransje, sier Gleditsch. 

Før Akto Eiendom har han jobbet i Carucel Management, Arctic Real Estate Management og Formue Accounting. Gleditsch er utdannet bachelor i økonomi og administrasjon ved Handelshøyskolen BI, med fordypning i finans, skatt og avgift og er i tillegg statsautorisert regnskapsfører. 

Powered by Labrador CMS