Kristoffer Hjertvik Henriksen ny økonomisjef i Hav Eiendom

Etter 3,5 år som controller/forretningsfører i Backe, har Kristoffer H. Henriksen gått til stilling som økonomisjef i Hav Eiendom. Han startet i jobben 1. oktober.

Kristoffer Hjertvik Henriksen er ny CFO i Hav Eiendom.
Publisert Sist oppdatert

– Å jobbe i Hav Eiendom tiltrekker meg av flere grunner. Selskapet er kjent for sitt sterke fokus på bærekraftige og innovative eiendomsutviklingsprosjekter, samt at de har en svært attraktiv portefølje av eiendommer og et viktig samfunnsoppdrag. Det å kunne bidra til å forme fremtidens Oslo, spesielt gjennom prosjekter som Grønlikaia, er veldig spennende og meningsfullt, skriver Henriksen på sin LinkedIn-profil.

Henriksen var altså i Backe i 3,5 år, og før det jobbet han med revisjon i EY. Han har også erfaring som lånekonsulent i Santander Bank mens han tok en Master of Science-grad på BI. Nå har han altså lagt bak seg litt over en uke i sin nye jobb i Hav Eiendom.

– Den første uken min har vært preget av stor medieoppmerksomhet rundt Grønlikaia-prosjektet. Det er tydelig at dette prosjektet vekker stort engasjement både blant folk flest og i mediene. Jeg er glad for å være en del av et team som setter viktige byutviklingsprosjekter på agendaen og gleder meg til å bidra, sier han.

Powered by Labrador CMS