Nina Strøm Swensson ny Økonomidirektør for Kirkens Bymisjon

Etter 21 år ved Sykehuset Innlandet, skifter økonomidirektør Nina Strøm Swensson jobb. Hun går over i en tilsvarende stilling ved Kirkens Bymisjon.

Nina Strøm Swensson har vært 21 år ved Sykehuset Innlandet, sist som økonomidirektør. 1. oktober 2024 gikk hun over i tilsvarende stilling ved Kirkens Bymisjon.
Publisert Sist oppdatert

– Det er en tid for alt, og det er med tungt hjerte jeg har sagt opp min stilling som økonomidirektør i Sykehuset Innlandet etter 21 krevende, interessante og lærerike år, uttalte Nina Strøm Swensson da det i sommer ble kunngjort at hun skulle forlate stillingen sin.

1. oktober tiltrådte hun i sin nye jobb som økonomidirektør i Kirkens Bymisjon. Der får hun det overordnede ansvaret for økonomi, finans, eiendom og innkjøp i organisasjonen, samt en allsidig lederutfordring med stor bredde i oppgaver og ansvar, som det het da stillingen ble utlyst i våres.

Hennes nye ansvarsområde har til sammen mer enn 50 medarbeidere, og en av hennes viktigste oppgaver blir å fortsette arbeidet med å legge til rette for å effektivisere og videreutvikle driften av organisasjonen. 

Strøm Swensson er Siviløkonom fra NHH, og har også en pedagogisk utdanning fra samme sted på sin CV. Hun startet karrieren med 7 år som revisormedarbeider i PwC, og har siden hatt ulike regnskaps- og økonomistillinger i sykehus i Innlandet.

Powered by Labrador CMS