Kredinor legger ut på jakt etter Norgessjef

Samtidig som inkassoselskapet Kredinor går gjennom en omstilling for å tilpasse seg behovene i markedet, oppretter selskapet en stilling som landssjef for Norge.

Rolf Eek-Johansen er CEO i Kredinor. Nå leter han etter noen som kan få skikk på selskapets virksomhet i Norge.
Publisert Sist oppdatert

Det er ikke til å nekte for at Kredinor har hatt noen krevende år. Selskapet sier selv at det siste året har vært preget av det krevende arbeidet med å styrke kjernevirksomheten og komme tilbake til lønnsom drift – som flere andre aktører i inkassobransjen. Torsdag kunngjorde selskapet at neste fase begynner nå:

– Vi mener at arbeidet så langt har ført til gode resultater som vi kan bygge videre på. Kredinor skal være en kvalitetsleverandør av inkassotjenester som markedet har full tillit til. Det viktigste grepet vi gjør for å styrke dette, er å ansette en landssjef for Norge. Lederen skal koordinere hele den norske inkassovirksomheten fra start til mål, sier Rolf Eek-Johansen, CEO i Kredinor i en pressemelding.

Han forteller at rekrutteringen til denne stillingen pågår parallelt med at det foregår en omstilling i selskapet, hvor konsernledelsen skal gjøres om og tilpasses en ny organisasjon: Her skal det bli færre sjefer og flere operative.

Omstilling

– Kredinor er satt sammen av svært kompetente mennesker. Med omstillingen vi gjør nå, skal vi få til et enda bedre samarbeid på alle nivåer i selskapet. Dette kommer våre oppdragsgivere og kunder til gode, som vil få enda bedre tjenester og løsninger av oss, sier Eek-Johansen.

Det må sannsynligvis til dersom Kredinor skal nå sine høye vekstmål og komme tilbake til god lønnsomhet.

– Våre tjenester er viktigere enn noen gang i dagens kredittsamfunn, samtidig som vi opplever tøffe rammevilkår. Nå gjelder det at vi sammen med våre oppdragsgivere finner frem til løsninger og samarbeid som gagner samfunnet, våre oppdragsgivere og deres kunder.

– Tiden vi går inn i blir spennende og vil definere fremtiden for Kredinor. Sammen skal vi skape et selskap som har kvalitet og tillit i alle ledd som sine fremste fortrinn. Da vil oppdragsgiverne velge oss, sier CEO Rolf Eek-Johansen.

Powered by Labrador CMS