Bærekrafts-treenighet har inntatt XXL

Malin Skulstad Driveklepp er ansatt som ny bærekraftsjef, Ida Haarberg Jørgensen som ny produktsamsvarspesialist og John Daniel Hertzenberg som ny bærekraftkontroller.

John Daniel Hertzenberg, Ida Haarberg Jørgensen og Malin Skulstad Driveklepp er XXLs nye bærekraftsteam.

Som ny bærekraftsjef vil Malin Skulstad Driveklepp lede arbeidet med å sikre at XXL når sine mål innen ESG. Hun er utdannet sivilingeniør fra NTNU og har over ti års erfaring som konsulent hos PwC og Sprint, med spisskompetanse innen strategi, forretningsutvikling og bærekraft. 

Hun har tidligere startet og ledet bærekraftsteamet i Sprint, og har omfattende erfaring med kunder fra detaljhandelen, spesielt innen dagligvaresektoren.

Ida Haarberg Jørgensen trer inn i rollen som produktsamsvarspesialist og vil ha ansvar for å sikre at XXL overholder alle gjeldende regler for produktsikkerhet og emballasje. Hun vil også være en sterk pådriver for sirkulære initiativer i hele verdikjeden. 

Haarberg Jørgensen er utdannet tekstilingeniør fra Nederland og kommer fra flere år i Active Brands. Hun har jobbet innenfor ulike områder som produktutvikling, oppfølging og kvalitetssikring, både i egen virksomhet og mot leverandører, og har i tillegg erfaring innen hardvare og emballasje.

John Daniel Hertzenberg blir XXLs nye bærekraftkontroller, med ansvaret for å følge opp XXLs klimaregnskap, og han sikre at rapporteringen skjer i samsvar med gjeldende standarder, som CSRD. Med omfattende erfaring fra klimaregnskap og bærekraftsanalyser vil Hertzenberg spille en nøkkelrolle i utviklingen og implementeringen av klimatiltak på tvers av organisasjonen. 

Hertzenberg er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole med spesialisering innen energi, naturressurser og miljø, der den avsluttende masteroppgaven omhandlet bærekraftsrapportering. Han startet arbeidskarrieren i EY og har erfaring fra en rekke ulike børsnoterte selskaper, blant annet innen varehandel.

Powered by Labrador CMS